nieuws

Geconditioneerde opslag voor Boom Logistics

Warehousing

Boom Logistics opent half oktober een distributiecentrum voor geconditioneerde opslag van gepalletiseerde goederen. Het gloednieuwe Boom Logistic Centre telt ruim 7.000 locaties binnen het temperatuurbereik van 0 tot 10º Celsius.

De regio Venray beschikt vanaf half oktober op industrieterrein Smakterheide over een nieuw distributiecentrum voor geconditoneerde palletopslag. Dit nieuwe Boom Logistic Centre van Boom Logistics krijgt 7.000 locaties met een temperatuurbereik van 0 tot 10º Celsius. Het dc heeft twee hoogbouwhallen voor bulkopslag en een semi-hoogbouw deel voor het orderverzamelen.
Ook voorziet het nieuwe distributiecentrum in Venray in value added logistics-activiteiten zoals orderverzamelen, ompakken en distributie.

Reageer op dit artikel