nieuws

Extra grote distributiebak

Warehousing

Deze distributiebak heeft het formaat van een halve EURO-pallet, een volume van meer dan 150 liter en een draagvermogen tot 100 kilogram. De MB 800 x 600 is ook geschikt voor gebruik in automatische bakkenmagazijnen wanneer voorzien van een geribde of dubbele bodem.

De bak kan voorzien worden van palletvoeten om hem in beladen toestand gemakkelijk te kunnen opnemen en verplaatsen met een vorkheftruck of handpalletwagen. Het is ook mogelijk deze palletvoeten achteraf aan de bak te monteren. Voordeel: zelfs met palletvoeten blijft de bak nestbaar waardoor een volumereductie tot 68 procent wordt bereikt. De bak is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: met hoogte 323 of 423 millimeter, zonder of met klapdeksel, of met stapelrand. Afhankelijk van het gewenste draagvermogen is er een keuze uit drie bodemvarianten: een standaardbodem (draagvermogen tot 30 kg), een geribde bodem (draagvermogen tot 50 kg) of een dubbele bodem (draagvermogen tot 100 kg).

Reageer op dit artikel