nieuws

Ontstapelen op niveau

Warehousing

Elten Logistics Systems brengt een nieuwe ontstapelaar op de markt die kratjes niet op een en dezelfde hoogte hoeft in en uit te voeren. De ontstapelaar verwerkt 20 kratten per minuut.

De nieuwe ontstapelaar van Elten Logistics Systems voert kratjes niet op dezelfde hogte in en uit. De ontstapelaar is vooral geschikt in situaties wanneer kratten vanuit een centrale plaats omhoog langs het plafond worden gebracht, bijvoorbeeld naar inpaklocaties. Kratten van verschillende afmetingen in geneste of niet-geneste toestand kunnen met hoge snelheid (20 per minuut) en precisie ontstapeld worden. Het systeem kent een ontstapelaar, een aanvoerbaan op vloerniveau en een afvoerbaan op de gewenste hoogte. De afzonderlijke kratten kunnen rechtop of op 180 graden (ondersteboven) worden uitgeleverd. Dit laatste is handig bij wasinstallaties voor lege fusten. De ontstapelaar is volgens het bedrijf eenvoudig te installeren, is snel rendabel en draagt bij aan goede ergonomische omstandigheden.
Info: www.elten.nl.

Reageer op dit artikel