nieuws

Milieupallet voor vaten

Warehousing

Denios brengt een nieuwe pallet op de markt die speciaal is ontworpen voor het transport van vaten met gevaarlijke stoffen. De nieuwe milieupallets zijn geschikt voor twee of vier vaten.

De nieuwe milieupallets van Denios zijn gemaakt van polyethyleen en kunnen 2 of 4 vaten transporteren. De pallet is gemaakt uit één stuk en is zo ontworpen dat er geen losse onderdelen nodig zijn. Het geheel wordt als hol element van hoogwaardig polyethyleen vervaardigd. De holle ruimte dient als opvang voor eventuele lekkages. Het opstelvlak is voorzien van een ribbelprofiel. Kleinere lekkages tot 5 liter worden via deze ribbels afgevoerd naar een kleine opvangruimte in het midden van de bak. Grotere lekkages worden via openingen langs de buitenrand afgevoerd naar het binnenste van de opvangbak. De opvangcapaciteit bedraagt 220 liter bij de versie voor 2 vaten en 400 liter bij de versie voor 4 vaten.
De milieupallets zijn stapelbaar en door de uitsparingen voor een vorkheftruck zowel in de lengte- als ook in de breedterichting gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de hoogwaardige kunststof is de opvangbak bestand tegen de inwerking van zuren en logen en UV straling.
Info: Denios, tel. 0172-506466, www.denios.nl.

Reageer op dit artikel