nieuws

Meerjarig contract voor Zon en Europool

Warehousing

ZON Verpakkingen en Euro Pool System hebben een meerjarig samenwerkingscontract ondertekend. Hiermee is een betere service op het gebied van meermalige AGF-verpakkingen in de regio Zuidoost-Nederland mogelijk.

De overeenkomst biedt ook nieuwe perspectieven om de Duitse markt nog beter te kunnen bedienen. Vanuit Duitsland is de vraag naar klapbakken flink gestegen. Om te kunnen blijven voldoen aan de vraag, investeert Europool in een verbetering van de wascapaciteit op de locatie in Venlo. Momenteel worden de klapbakken nog gereinigd op een handmatige wasinstallatie, maar in de toekomst kan Zon beschikken over twee volledig geautomatiseerde machines. De wasinstallaties zijn uitgerust met een droogsectie en een metaaldetector. De automatische ‘vision control’ functie controleert na het wasproces of alle bakken goed schoon zijn.

Reageer op dit artikel