nieuws

Lalesse onderhoudt Super-DC

Warehousing

Lalesse gaat het onderhoud doen voor Carrefours distributiecentrum in Vert-Saint-Denis bij Parijs. Met een oppervlak van 15 voetbalvelden 101 laadstations en 85.000 palletposities is het dc het grootste logistieke centrum in Europa.

Lalesse leverde vorig jaar al 18 nieuwe rechtrijdende automatische magazijnkranen en 80 kilometer rail voor dit distributiecentrum. De kranen verzetten jaarlijks 3,5 miljoen pallets. Dagelijks rijden 350 vrachtwagens af en aan om de goederenstroom binnen de supermarktketen op gang te houden. Essentieel is dat de automatische magazijnkranen continu inzetbaar zijn en blijven. Het Lalesse service en onderhoudsteam gaat hiervoor zorgdragen. Voor het preventief onderhoud is het onderhoudsteam een paar keer per jaar een week op locatie, waarbij gemiddeld drie kranen per dag worden geserviced. Voor correctief onderhoud staat een stand-by onderhoudsteam paraat die de storing binnen 24 uur oplost.

Reageer op dit artikel