nieuws

VeBIT erkent 100e keurend bedrijf

Warehousing

VeBIT heeft het 100e keuringscertificaat uitgereikt aan Maat Heftrucks in Alblasserdam. De initiële audit is uitgevoerd door Aboma+Keboma Certificering in Ede. Het aantal VeBIT keuringen bedraagt momenteel circa 12.000 per jaar.

De veiligheidskeuringen worden uitgevoerd door VeBIT opgeleide en erkende keurmeesters. Steekproeven vinden in opdracht van VeBIT periodiek plaats door een onafhankelijke instelling. Met de speciale servicewagens van Maat kunnen op locatie nu naast de onderhoudsbeurten en reparaties ook gecertificeerde veiligheidskeuringen worden verzorgd. Als het nodig is, wordt de truck bij ingrijpende reparaties door de eigen transportdienst opgehaald. Maat heftrucks BV is een onderdeel van de Maatgroep, die een breed scala aan logistieke diensten aanbiedt.

Reageer op dit artikel