nieuws

Transport over de trap

Warehousing

De Stairmobil is een transport- middel dat speciaal is ontwikkeld voor het vervoer van omdozen of machines over de trap.

De Stairmobil is een transportmiddel waarmee zware apparaten en omdozen eenvoudig over een trap naar boven en beneden vervoerd kunnen worden. Deze mobil bestaat uit een kleine motorunit met daaraan een draagplateau gemonteerd. Dit draagplateau zorgt ervoor dat de lading op een veilige manier vervoerd kan worden. Met een liersysteem kan men het draagplateau eenvoudig naar de vloer verplaatsen, waarna de lading op het plateau gezet kan worden. Met de handlier draait men het pateau met de lading erop, naar de transportpositie, boven op de motorunit. Bij het lossen gebeurt dit in omgekeerde volgorde. De Stairmobil, die de zware last naar boven of beneden brengt, wordt door één persoon bediend. De vier afzonderlijke transportwielen van de Stairmobil zijn uitgevoerd met automatische remmen, die er voor zorgen dat de Stairmobil met lading, niet van de traptreden kan rollen. Dit, om schade aan personen, muur of trap te voorkomen.
Mer info: www.stairmobil.nl

Reageer op dit artikel