nieuws

Piccolo 24V/AC pallettruck

Warehousing

De PLL Piccolo is de eerste van een nieuwe range elektropallettrucks en stapelaars van Atlet, met 24V draaistroomtechniek. De Piccolo is verkrijgbaar in de varianten 1450, 1800 en 2000 kg.

Het chassis meet slechts 660 mm bij 495 mm. Samen met de asymmetrische plaatsing van het handvat geeft dit een draaicirkel van 1385 mm, waardoor er gemakkelijk in nauwe ruimtes kan worden gemanoeuvreerd. De asymmetrische plaatsing van de stuurarm komt de veiligheid van de gebruiker ten goede doordat er beter zicht is op omgeving en lading. Het handvat is voorzien van een LCD-scherm met achtergrondverlichting. Hierop worden accustatus, draaiuren, datum tijd en eventuele storingen weergegeven. Bestuurderscategorieën worden ingesteld met behulp van een PIN-code.

Reageer op dit artikel