nieuws

Balancer voor verplaatsen kratten

Warehousing

Dalmec heeft de ‘balancer’ ontwikkeld, waarmee met weinig moeite verschillende soorten kratten frisdrank en bier kunnen worden verplaatst. De balancer houdt bij zijn werk rekening met het stapelpatroon en de verschillende kratafmetingen.

Het apparaat kan eenvoudig omschakelen tussen de verschillende kratsoorten. In verband met de stapelhoogte op de pallet en in de rolcontainer zijn de bedieningsfuncties op twee niveaus gemonteerd. Onnodig bukken of strekken van de bedieningsman wordt hiermee voorkomen.
Afhankelijk van de gewenste capaciteit en het beoogde bereik is het mogelijk de balancer op de vloer of hangend verrijdbaar in een railsysteem te plaatsen.

Inlichtingen
Dalmec, Leerdam,
Tel.: (0345) 63 60 50
www.dalmec.nl

Reageer op dit artikel