nieuws

Atlet past directie aan

Warehousing

Heftruckimporteur Atlet gaat verder met een éénhoofdige directie. Gé Goseling is vertrokken als directeur van de Nederlandse verkoopmaatschappij om zich volledig te kunnen richten op de Duitse zusteronderneming.

Gé Goseling is vertrokken als directeur van de Nederlandse verkoopmaatschappij Atlet om zich volledig te kunnen richten op de Duitse zusteronderneming. In Enschede gaat Piet Egbers nu alleen verder als algemeen directeur. Tot voor kort was Goseling verantwoordelijk voor zowel de Benelux, Duitsland als Frankrijk. In Frankrijk is David Ruxton benoemd als directeur. De Nederlandse vestiging is het grootst met 110 medewerkers. Duitsland en Frankrijk zijn iets kleiner met 80 en 75 personeelsleden. In Enschede komt een gezamenlijk servicecentrum, van waaruit de boekhouding en informatisering wordt gedaan voor de drie landen. Atlet is nog steeds volop in gesprek met Nissan over een vergaande vorm van samenwerking. Vorig jaar is Frankrijk aangewezen als pilot, zodat Nissan daar onder eigen naam Atlet magazijntrucks kan verkopen. Atlet kan dan beschikken over de vorkheftrucks van Nissan. De bedoeling is om dat op termijn ook in Duitsland en Nederland te gaan doen. Daarover wordt nu overlegd met de betrokken partijen, waaronder Crepa Reyners, als importeur van Nissan.

Reageer op dit artikel