nieuws

AEP voor drie jaar in zee met Burgers Logistics

Warehousing

AEP Flexible Packaging brengt het complete fijnmazige 24-uurs distributieproces onder bij Burgers Logistics. De logistiek dienstverlener uit Eerbeek gaat daarnaast het internationale transport naar Frankrijk verzorgen en de wereldwijde spoed- en expresszendingen organiseren. Het contract heeft een looptijd van drie jaar en gaat in op 1 mei.

AEP Flexible Packaging is een onderdeel van de Amerikaanse multinational AEP Industries, dat twintig productielocaties in de hele wereld heeft. AEP ontwikkelt en produceert verschillende soorten verpakkingsmateriaal, variërend van stretchfolie voor het omwikkelen van pallets en folie voor het verpakken van farmaceutische producten.
Het contract met Burgers Logistics uit Eerbeek heeft een waarde van enkele miljoenen euro’s. Beide partijen zijn overigens geen vreemden voor elkaar. Ze hebben nu afgesproken om door intensievere samenwerking efficiënter te werken.
Burgers Logistics heeft ruim 200 werknemers in dienst, een wagenpark van 125 trekkende eenheden en opslagcapaciteit van 40.000 vierkante meter.

Reageer op dit artikel