nieuws

Vernieuwde tilt-tray sorter

Warehousing

Crisplant, een onderdeel van FKI Logistex, heeft een nieuwe tilt-tray sorter ontwikkeld. De nieuwe S-3000M is gebaseerd op het bestaande concept van de S-2000.

Het ontwerp van de nieuwe tilt-tray van Crisplant is geheel in navolging van de al bestaande S-2000 sorter. Het nieuwe sorteersysteem haalt een snelheid van 2.1 meter per seconde en maakt daarbij 67 dB aan geluid. De S-300M is modulair opgebouwd wat een flexibele installatie mogelijk maakt. Ook wijzigingen in een bepaalde opstelling kunnen door de modulaire opzet eenvoudiger aangepast worden. De maximale capaciteit van de tilt-tray is 70 kilo. De uiterste lengteformaten wat betreft de te transporteren goederen zijn minimaal 500 millimeter en maximaal 1250 millimeter. Ook is het mogelijk een sorters met twee trays naast elkaar te installeren waardoor het maximaal formaat van de goederen 2000 millimeter in lengte wordt.

Reageer op dit artikel