nieuws

Portena Logistiek uitgebreid

Warehousing

Het Heerenveense Portena Logistiek heeft haar nieuwe warehouse in gebruik genomen. Het distributiecentrum heeft een oppervlak van 8.000 vierkante meter en is geschikt voor zowel food als non-food. Tegelijkertijd haalde het bedrijf twee nieuwe opdrachtgevers binnen.

Het hoogbouwmagazijn van het nieuwe dc is 14 meter hoog en biedt ruimte aan 16.000 pallets. De uitbreiding betekent voor Portena Logistiek dat ze nu een totaal magazijnoppervlak hebben van bijna 50.000 vierkante meter. Het bedrijf heeft nu 250 medewerkers in dienst. Twee nieuwe opdrachtgevers zijn inmiddels in zee gegaan met het bedrijf. Het zijn handelsonderneming Koopman International in Emmeloord en koffiebranderij en theehandel Drie Mollen in Bolsward.

Reageer op dit artikel