nieuws

Kunststof pallet met hout eigenschappen

Warehousing

Er bestaan al vele soorten kunststof spuitgiet en dieptrek pallets. Deze zijn echter lang niet altijd eenvoudig in te zetten in systemen waar met reguliere houten pallets en pallet systemen wordt gewerkt. Bovendien zijn ze minder flexibel in maatvoering vergeleken met bestaande houten pallets, en zijn ze vaak minder eenvoudig te repareren als houten pallets.

Bovengenoemde beperkingen zijn voor veel bedrijven reden om niet over te stappen van houten pallets op kunststof pallets. Kunststof pallets zijn doorgaans duurzaam en hun hoge vocht- en schimmelbestendigheid waarborgt de hygiëne. De Ecopallet biedt de voordelen van houten en kunststof pallets en is zowel hygienisch als snel repareerbaar. De pallet kan in combinatie met inklapbare kunststof opzetranden worden geleverd en een passend deksel. Mogelijke maten zijn 815 x 610 mm, 1445 x 1815 mm, maar ook de conventionele 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm. Materialen zijn bijvoorbeeld PP, PVC of hergebruikt PE. Inlichtingen: VMT Ecopackaging, Den Bosch, tel. (046) 433 00 99, www.vmtecopackaging.com

Reageer op dit artikel