nieuws

Nieuwe logistieke prijs

Warehousing

De Stichting Logistica en de Jaarbeurs hebben gezamenlijk een nieuwe prijs voor de logistieke sector in het leven geroepen: De Logistica Award.

Op de eerste dag van de komende logistieke beurs Logistica, dinsdag 11 november, wordt een nieuwe prijs uitgereikt: De Logistica Award. De prijs is een initiatief van de Stichting Logistica en Jaarbeurs Exhibitions & Media. Het idee achter de prijs is om innovatieve ideeën in de logistieke sector extra aandacht te geven en de insteek van de prijs is dan ook: ‘innovatie wordt beloond.’ De innovatie kan een nieuwe of verbeterde logistiek werkwijze zijn, een (ver)nieuwe opslagmethode, een nieuwe manier voor handling, etc. Zowel bedrijven, wetenschappers of studenten kunnen zich aanmelden met hun innovatieve ideeën. De winnaar ontvangt een kunstwerk en een geldbedrag van 10.000 euro. De nieuwe prijs wordt verbonden aan de vakbeurs Logistica en zal dan ook elke drie jaar worden uitgereikt. De vakbeurs Logistica is van 11 tot en met 15 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Zie ook www.logistica-online.nl

Reageer op dit artikel