nieuws

Kunststof waterkratten af fabrikant

Warehousing

SNEEK – Voor transport, opslag en distributie van waterflessen worden vaak nog rekken gebruikt van staal, hout of aluminium. Hieraan kleven nadelen, zoals corrosie en het risico van bacterie- en algengroei en nemen ze relatief veel ruimte in beslag. Wavin Lash levert sinds begin dit jaar rechtstreeks af fabriek kunststof waterkratten voor 19 literflessen.

In iedere krat kunnen vier waterflessen worden geplaatst en twee kratten samen vormen een unit die zich gemakkelijk laat hanteren. Gestapeld (tot 10-hoog) vormen de kratten een stabiele magazijnstelling die minder ruimte inneemt dan een rek. De stapel kan op elk gewenst punt uit elkaar worden gehaald met behulp van een heftruck of een handmatig bediende pallettruck, zonder dat de stapel instabiel wordt. De kratten zijn hygiënisch en goedgekeurd voor voedseltoepassingen. De kratten voor 4 flessen meten 1000 x 600 x 366 mm. Medio dit jaar komen ook kratten voor 8 flessen op de markt in de afmetingen 1000 x 1200 x 366 en 1000 x 1200 x 401 mm. Inlichtingen: Wavin Lash, Sneek, tel. (0515) 48 76 83, www.wavinlash.com

Reageer op dit artikel