nieuws

Hollander richt zich geheel op Nedcon DLS

Warehousing

Ruud Hollander, commissaris en oud-directeur van Nedcon, heeft besloten om persoonlijk de directievoering van Nedcon DLS op zich te nemen. Dat betekent dat hij terugtreedt als commissaris van Nedcon Groep NV.

Nedcon Groep N.V. heeft recentelijk een aanmerkelijk belang genomen in DLS BV, na statutenwijziging genaamd Nedcon DLS BV. De inmiddels gepensioneerde Hollander heeft een unieke oplossing voor het automatisch orderverzamelen van verpakte fastmovers ontwikkeld: het DLS-systeem. In drie jaar tijd ontwikkelde hij met zijn engineeringteam in alle rust een geheel geautomatiseerde orderverzamelmodule voor verpakkingseenheden die geschikt is voor vrijwel alle typen verpakkingen. De module is een bouwsteen bij het ontwerp van een totaalsysteem.

Reageer op dit artikel