nieuws

Elektrische interne transportwagen

Warehousing

De power pick up is een interne elektrische transportwagen waarmee kleine en grote materialen, van papier tot onderdelen zich gemakkelijk intern laten verplaatsen

Deze 70 cm brede en 120 cm lange transportwagen is zodanig ontworpen dat men probleemloos door iedere gang en iedere deur kan manoeuvreren. Bovendien past de Power Pickup in elke lift. De transportwagen kan maximaal 350 kg vervoeren. De bergmogelijkheden in de wagen worden op de individuele wensen van de gebruiker aangepast. Stuntelen met zware pompwagen en pallets door het gebouw is verleden tijd. Een sterke, geruisarme elektromotor met ingebouwd differentieel doet het zware werk. Wanneer de transportwagen stilstaat is deze automatisch geremd en kan dus niet wegrijden. De unit is voorzien van een contactslot en bedieningsknoppen die men links- of rechtshandig kan bedienen. Inlichtingen: Datema Electronics, Sassenheim, tel. (0252) 231 295, www.datema-electronics.nl

Reageer op dit artikel