nieuws

Dubbele elektropallettruck

Warehousing

De SP 16 D is een elektropallettruck die in staat is om twee pallets gelijktijdig te laden en te lossen. Deze truck is gebaseerd op het concept van de instaande pallettruck Stratos SL 2.0.

De SP 16 D is echter uitgerust met een duplex telemast met een maximale hefhoogte van 1675 mm. Op de onderste steunvorken bedraagt de hefcapaciteit 1600 kilogram. De bovenste kunnen maximaal 1200 kilogram dragen. Er kunnen twee pallets van maximaal 800 kilogram gelijktijdig worden meegenomen. De maximale rijsnelheid zonder last is 10 kilometer per uur; met 1200 kilogram is dat 8,4 km/uur en bij 1600 kilogram 8 km/uur. De chassisbreedte is 770 mm. De truck beschikt over een 195 graden stuursysteem voor manoeuvreren in krappe ruimtes. De SP 16 D is geschikt voor cross-docking toepassingen en voor het laden en lossen van vrachtwagens. De heffende steunpoten maken inzet op hellingen en ongelijke vloeren mogelijk.

Reageer op dit artikel