nieuws

Nieuwe opslaglocatie in bestaand verpakkingscentrum

Warehousing

Facility Management Fortis Bank Nederland heeft besloten om alle archieven van de bank te concentreren op één locatie. Het gaat om ongeveer 110 km archief ofwel circa 900.000 dozen met een bewaartermijn van minimaal 10 jaar.

In het bestaande situatie is in Alblasserdam is ongeveer 38 km archief opgeslagen op legborden en op pallets. De overige circa 72 km ligt verspreid over diverse locaties in het land met Amersfoort, Den Haag, Almere en gedeeltelijk in eigen panden of gehuurde ruimten bij derden. Complete nieuwbouw bleek echter niet haalbaar en uitbesteden aan derden was niet wenselijk. Daarom zocht adviesbureau LogiTech voor Fortis een geschikt pand wat eindigde in het voormalige verpakkingscentrum voor snoepgoed van Look-O-Look in Ridderkerk.

Reageer op dit artikel