nieuws

Modulaire plateaulift

Warehousing

Voor onder andere een vergrote opslagcapaciteit en prestatie-uitgifte heeft Kardex systemen een nieuw opslagsysteem voor langgoed en staafmateriaal ontwikkeld: de multi tower light (MTL). Deze werkt met het plateaulift principe.

Ten opzichte van de vorige versie biedt de MTL de volgende voordelen: grotere opslagcapaciteit, grotere totaalbelasting, compacter, snellere toegangstijd en een verbeterde prijs/prestatieverhouding. De systeemhoogte van de MTL ligt tussen de vier en tien meter. De nuttige cassette-afmetingen zijn: 6300 mm lang en 600 mm diep. De hoogte is te variëren tussen 190, 240 en 290 mm. Afwijkende afmetingen zijn op aanvraag mogelijk. De cassettebelasting is 1500 kilogram. De MTL is leverbaar met: een standaard werkhoogte voor manuele in- en uitslag, een werkopening met automatische cassette-uitvoer voor bediening met een bovenloopkraan en een combinatie van beide. De MTL kan worden bestuurd als stand-alone systeem met C2000-cassette oproepbesturing, of met een DB2000 artikel/locatieaansturing. Ook kan de MTL worden geintegreerd in een netwerk met ‘Kardex power pick fast order/5000 magazijnbeheersoftware’.
Kardex systemen, tel. (0348) 494 040

Reageer op dit artikel