nieuws

Voorbereidingen WMS-dag gestart

Warehousing

De WMS-dag is inmiddels een nauwelijks weg te denken element uit de jaarlijkse kalender. Op donderdag 27 maart 2003 vindt deze plaats in congrescentrum De Reehorst te Ede. De 8e WMS-dag biedt u een vertrouwd overzicht van het actuele aanbod van standaard WMS-pakketten. Op het programma staan onder meer de Koninklijke Frans Maas Groep en Albert Heijn, maar ook praktijkervaringen van Centraal Boekhuis.

In het ochtendprogramma hoort u presentaties van Koninklijke Frans Maas Groep en Albert Heijn. Tijdens de interactieve workshops bespreken bedrijven als Vos Logistics en Centraal Boekhuis hun praktijkervaringen met u over onderwerpen als Cycle counting en Activity based costing.

De Elsevier WMS-dag biedt een overzicht van het actuele aanbod van WMS-pakketten. Vooraanstaande leveranciers presenteren hun oplossingen via een informatieve expositie, aanvullende presentaties en demonstraties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caroline Bach, telefoon (0314) 349556 of e-mail caroline.bach@reedbusiness.nl. Wilt u uw product tijdens de WMS-dag te presenteren? Neem voor de mogelijkheden contact op met Gerben Muller, telefoon (0314) 349721 of e-mail Gerben.Muller@reedbusiness.nl.

Reageer op dit artikel