nieuws

Schenker stoot bloemenvervoer af

Warehousing

De activiteiten van Schenker Aalsmeer, die bloemen, bollen, planten en groenten over de hele wereld vervoerde, worden per 1 januari overgenomen door Nether Cargo Services en F. van Bergeijk Expeditie. De eerste ontfermt zich over de luchtvrachtactiviteiten en documentenverkeer, Van Bergeijk het groupagevervoer over de weg. Schenker concentreert zich meer op logistieke dienstverlening voor algemene lading en stoot de logistiek van bederfelijke waren af.

Deze activiteiten vormen voor de beide andere bedrijven een welkome aanvulling op hun perishablepakket. NCS gaat zich in Aalsmeer nu ook de importactiviteiten uitbouwen. Van Bergeijk Expeditie kan nu een mogelijkheid bieden van totaal huis-huisvervoer. De twee bedrijven werken samen voor klanten uit de ‘groene’ industrie.

Reageer op dit artikel