nieuws

SSA Global Technologies koopt Infinium Software

Warehousing

SSA Global Technologies Inc. koopt alle gewone aandelen van Infinium Software (NASDAQ: INFM). Elk uitstaand gewoon aandeel wordt omgezet in het recht om US$7.00 in contanten te ontvangen. Deze transactie is naar verwachting vóór 1 januari 2003 afgerond, waarna SSA GT eigenaar is van Infinium. SSA GT wil met hoogwaardige merknamen een leidende positie bereiken. Infinium is een aanvulling op de toepassingen die SSA GT al biedt.

De aanvulling beslaat vooral discrete productie en het hotelwezen. De klanten van Infinium bevinden zich vooral in Noord-Amerika, onder meer in de procesindustrie, hotelwezen en gezondheidszorg. De producten van Infinium zijn op XML-standaarden gebaseerd en zijn geschreven voor IBM eServer iSeries.

De winst zit ‘m voor SSA vooral in het bereik in de procesindustrie, dat nu groter wordt. Bovendien wordt door het toevoegen van de Infiniumklanten de potentie voor SSA-gebruikers toe, met name op gebied van collaborative commerce, magazijnbeheer en role-based portals.

Reageer op dit artikel