nieuws

Intern-transportkanjers in race voor titel

Warehousing

Wie de hogeschool van intern transport aan het werk wil zien, moet zaterdag naar de hallen van FloraHolland in Bleiswijk gaan. Daar zijn 120 heftruckchauffeurs in de race voor het Nederlands Kampioenschap Intern Transport. Behendigheid en veiligheid, daar draait ’t om. Er is nog meer te doen: kappers die gratis knippen, rf-heftruckspel, racer Rory Bertram laat zijn prestaties zien en aan de inwendige mens is ook gedacht.

Wie gaat Jan Boverhof van zijn troon stoten? Al twee achtereenvolgende jaren nam hij de bokaal naar huis. Hij moet het nu opnemen in een veld van 120 heftruckchauffeurs, wat een spannende strijd belooft. Ze moeten allemaal verschillende parcours afleggen, waarbij steeds andere vaardigheden op de proef worden gesteld.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door: Blanken Controls, BT Nederland, Buro Andersom, Cascade Europe, Crepa Reyners, Crown Intern Transport, Examenbureau Vervoer en Logistiek, Exide Technologies Nederland, Jungheinrich Nederland, Save Industriebanden, Still Intern Transport, temp Team, The Knowledge, Toyota Industrial Equipment en VTL.

FloraHolland is gevestigd aan Klappolder 130 te Bleiswijk. Publiek is welkom tussen 09.00 en 17.00 uur, de toegang is gratis.

Reageer op dit artikel