nieuws

Cat Logic opent in Duitsland

Warehousing

Logistiek automatiseerder Cat Logic heeft een kantoor geopend in Keulen. De uitbreiding komt voort uit de wens om nieuwe en bestaande Duitse projecten lokaal te kunnen ondersteunen. De Keulse vestiging zal alle in Duitsland lopende implementaties opleveren. Managing Director Marcel Bakker is verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging waar vijf medewerkers in dienst zijn.

Eerder dit jaar opende Cat Logic al een kantoor in het Engelse Oxford. Met drie vestigingen en zo’n 70 medewerkers in dienst is het bedrijf sterk vertegenwoordigd in Noord-Europa met geïntegreerde ICT oplossingen voor containerlogistiek, warehousing en transport en expeditie.

Cat Logic is in 1990 opgericht in Rotterdam als Europe Transport Automation (E.T.A). In de loop der jaren is een internationaal netwerk opgebouwd waarvan ook enkele buitenlandse resellers deel uitmaken. Na een kort uitstapje naar het Duitse Heyde AG heeft het bedrijf zich begin 2002 verzelfstandigd. In april heeft het de eerste stap naar het buitenland gezet met de overname van de voormalige Heydevestiging in Engeland. Nu volgt dus de opening van het kantoor in Keulen per november 2002.

Reageer op dit artikel