blog

Wat is het belang van de Logistica?

Warehousing

Anton van Loon stelde in deze Logistica-weblog-estafette Pank Hertsenberg de volgende vraag: “Welke vraag over de Logistica zou je nou zelf eens graag beantwoorden?”

Pank Hertsenberg is voorzitter van de sectie Intern Transport (HA) van de brancheorganisatie BMWT. Tevens is hij directeur van Toyota Material Handling Nederland. Zijn reactie op de vraag van Anton van Loon in deze Logistica-weblog-estafette.
  

Belang van de Logistica?

"Bij de beantwoording van deze vraag zit ik er natuurlijk dubbel in. Enerzijds als Toyota Material Handling, anderzijds als branchevereniging BMWT.

Maar voor beiden geldt de vraag: wat is het belang van de Logistica? Het woord centraal in het antwoord is: continuïteit. "

 

Continuïteit en positief signaal

"Continuïteit: In het blijven profileren in de markt van een levendige branch en sterk bedrijf.

Continuïteit: In het goed onderhouden van onze klanten en als branche het respecteren van de markt.

Continuïteit: In het blijven informeren van de markt over innovaties en productvernieuwingen in de branche, wij als Toyota Material Handling hebben 70 procent van ons portfolio vernieuwd het afgelopen jaar.

Continuïteit: In het afgeven van een positief signaal naar de markt in deze sombere tijden, ondanks een recessie blijven we bezig met onze markt en trekken we ons niet terug.

En tot slot continuïteit naar de toekomst van de beurs Logistica, want er is ook na 2009 een markt en zijn er ook klanten."

   

Eerste uur het mooiste moment 

"Voor mij is het de vijfde beurs alweer… Mijn eerste beurs vond ik bijzonder omdat we een hele korte voorbereiding hadden en we met z’n allen er mee bezig waren. De mooiste momenten zijn voor mij elke keer weer de eerste dag, het eerste uur.
De voorbereidingen zijn in volle gang. Ik verwacht dit jaar toch een spannende beurs, maar wel met een goede sfeer en uitstraling, ondanks dat we integraal de kosten fors omlaag hebben gebracht."

  

Graag wil ik het stokje doorgeven aan Frans-jozef van Seumeren van Savas met de vraag: "Hoe comfortabel zit je op een stoel op de Logistica?"

 

Naar alle Logistica-blogs…

 

Logistica-dossier

Ga hier naar het uitgebreide Logistica-dossier op Logistiek.nl…

Reageer op dit artikel