artikel

Hoe vind ik de juiste magazijntruck?

Warehousing 486

Hoe vind ik de juiste magazijntruck?

Still Intern Transport heeft een nieuwe tool ontwikkeld om de juiste truck te vinden. Maak gebruik van deze online-adviseur en vind nieuwe, gebruikte of huurtrucks die aan uw eisen voldoen. Vindmijntruck.nl helpt u de juiste keuze te maken in het intern transport volgens uw eisen.

– Sponsored content door STILL Intern Transport –

U bent toch ook op zoek naar de juiste magazijntruck? Een truck vinden die aan meerdere eisen voldoet, uw eisen. Wilt u stapelen? Een zittend en elektrisch bediende truck?

Nieuwe tool: vindmijntruck.nl

Gebruikt u daarom vanaf nu vindmijntruck.nl en vul uw eisen in. Na het invullen krijgt u in één overzicht een opsomming van de trucks die aan uw eisen voldoen. En dit alles inclusief een prijsvergelijk tussen een huurtruck en een gebruikte truck. Daarna bent u vrij om een offerte op te vragen of direct contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Reageer op dit artikel