artikel

Kosten pickfouten u ook geld?

Warehousing 685

Kosten pickfouten u ook geld?

Pickfouten veroorzaken veel onnodige kosten: retourgoederen, voorraadverschillen, credit nota’s. etc. RAVAS mobiele weegsystemen op uw orderverzameltrucks signaleren pickfouten. Deze worden onmiddellijk gesignaleerd en ter plekke gecorrigeerd. U realiseert direct kostenbesparingen!

– Sponsored content door Ravas

RAVAS Pick by weight: hoe werkt het?

Bekijk de RAVAS Pick by Weight video  en zie hoe een RAVAS mobiel weegsysteem in de vorken van uw orderverzameltruck het mogelijk maakt om elke gepickte orderregel on-line te controleren.

De weegschaal op de orderverzameltruck meet continu het gewicht op de vorken. Het display op de truck is verbonden met uw warehouse management system. Na elke pick vraagt het WMS het wegsysteem om de gewichtstoename op de vorken. Het vergelijkt het werkelijke gewicht op de truck met het theoretische gewicht van de artikelen in de orderregel. Heeft de orderpicker het verkeerde artikel gepickt, of het verkeerde aantal artikelen, dan stuurt het WMS een foutmelding, en de orderpicker corrigeert zijn fout. Zo worden pickfouten gecorrigeerd op de plek waar dat het minst kost: op de picklocatie.

Werkt op elk merk & model truck

Het RAVAS mobiele weegsysteem werkt in combinatie met Pick-by-Voice, bij batch picking strategieën en op elk merk & model truck. Meer weten: download de brochure!

Reageer op dit artikel