artikel

Logistica: bestel nu uw gratis toegangsbewijs

Warehousing

Logistica: bestel nu uw gratis toegangsbewijs

Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Lees hier hoe u aan een gratis toegangskaart komt.

Toegang tot Logistica 2015 is gratis na registratie. Het invullen van de registratiemodule neemt enkele minuten in beslag. Met de barcode op deze bevestiging kunt u uw persoonlijke toegangsbadge op de beurs afhalen. Deze barcode is eveneens prima te scannen vanaf uw smartphone of tablet. Bestel hier uw gratis toegangsbewijs voor de Logistica 2015.
Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Naast een groot en volledig exposantenaanbod, heeft Logistica ook een uitgebreid inhoudelijk programma, met onder andere seminars, demonstraties en informatieve tours.

Kostenbesparing, efficiency en ergonomie

Tijdens Logistica tonen de exposanten hun nieuwste producten en systemen. Bezoekers kunnen hun hart ophalen bij het zien van allerlei oplossingen gericht op kostenbesparing, efficiënt omgaan met ruimtebeslag en het verbeteren van de ergonomie op de werkplek. Bent u als professional werkzaam in het logistieke vakgebied? Dan mag u een bezoek aan Logistica niet missen.

Op Logistica exposeren bedrijven met:

• Mobiel intern transport
• Hijswerktuigen en kraansystemen
• Opslagsystemen
• Lastdragers
• Continue transportmiddelen/ geïntegreerde systemen
• Orderverzamelsystemen
• Hulpapparatuur
• Automatisering en automatische identificatie
• Verpakken
• Hulpmiddelen
• Laad- en losapparatuur
• Gebouwgebonden inrichting
• Logistiek en veiligheid
• Logistieke dienstverlening
• Logistiek vastgoed
• Advies en dienstverlening
• Organisaties, instellingen en overheden
.
Logistica vindt plaats gelijktijdig met de vakbeurs ICT & Logistiek, hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten.
Reageer op dit artikel