artikel

Logistica 2015: alle beursinformatie op een rij

Warehousing

Logistica 2015: alle beursinformatie op een rij

Logistica is de grootste vakbeurs in de Benelux voor professionals in de logistiek. De komende editie is van 10 t/m 13 november 2015 in Jaarbeurs Utrecht. Logistica 2015 is tegelijkertijd met de vakbeurs ICT&Logistiek. Logistiek (Logistiek Magazine/Logistiek.nl) is hoofdmediapartner van de vakbeurs.

Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Naast een groot en volledig exposantenaanbod, heeft deze logistieke vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht ook een uitgebreid inhoudelijk programma, met onder andere seminars, demonstraties en informatieve tours. De beurs is gelijk met de vakbeurs ICT & Logistiek.

Vakbeurs ICT & Logistiek

De vakbeurs ICT & Logistiek is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Naast een compleet expositieaanbod, biedt de beurs u een inspirerend inhoudelijk programma. Op de stands van de exposanten vindt u bovendien tal van innovaties op het gebied van onder andere Warehousing & Distribution, ERP, CRM, Supply Chain en Workflow Management. Om eenvoudig de voor u relevante innovaties te vinden, kunt u deelnemen aan verschillende interactieve tours, georganiseerd op onderwerp (zoals AutoID, WMS en KPI Dashboards).

Activiteiten tijdens de beursdagen

Naast een groot en volledig exposantenaanbod, bied Logistica een uitgebreid inhoudelijk programma met lezingen, seminars, workshops en informatieve tours zoals Scala Logistica, Logistica Innovatietours, Uitreiking Logistica Award, Seminarprogramma. Lees hier meer…

Exposanten Logistica

Wie vindt u allemaal op de Logistica van 2015? Wilt u meer informatie over een specifieke exposant? Kijk hier…

Openingstijden vakbeurs

  • Dinsdag 10 november  10:00 – 17:30 uur
  • Woensdag 11 november  10:00 – 17:30 uur
  • Donderdag 12 november  10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 13 november 10:00 – 17:30 uur

Adresgegevens

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
T: 030 – 295 2731
visitorinformation@vnuexhibitions.com

Bron: www.logistica-online.nl / www.ict-en-logistiek.nl

Lees ook: al het laatste nieuws in het speciale Logistica 2015-dossier op Logistiek.nl…

 

Reageer op dit artikel