artikel

De inspecteurs

Warehousing

De inspecteurs
Het Veiligste Magazijn van Nederland

De inspecteurs van het CCV doen de eerste inspectie van een deelnemer aan Het Veiligste Magazijn.

De divisie CCV van het CBR neemt in Nederland vrijwel alle examens af voor beroepschauffeurs, schippers, logistiek medewerkers, ondernemers in het transport en de theorie-examens voor beroeps- en privé-vliegers.

   

Daarnaast certificeert CCV wettelijke vereiste opleidingen in het kader van de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs en de praktijktoetsen die onderdeel uitmaken van de basiskwalificatie van beroepschauffeurs. 

   

CCV houdt toezicht op de uitvoering van deze gecertificeerde cursussen en praktijktoetsen.

   

Deze examens en andere activiteiten ontwikkelt CCV in nauwe samenwerking met werkgevers en werknemers in de transportsector. De CCV examens zijn zowel wettelijk verplichte examens, zoals rijexamens CDE, AD(N)R examens en vakbekwaamheidsexamens, als examens op verzoek van sociale partners uit de sector Transport en Logistiek. Daarnaast geeft CCV ook vaardocumenten af.

 

Link met sector

De betrokkenheid van de sector bij CCV is gewaarborgd door een bestuur waarin de volgende partijen zijn vertegenwoordigd:

  • CNV
  • FNV
  • Transport en Logistiek Nederland (TLN)
  • EVO
  • Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).

 

Meer info: www.ccv-examenhuis.nl

 

Reageer op dit artikel