artikel

Geshredderd karton

Warehousing

Geshredderd karton wordt toegepast bij bedrijven die veel kartonafval hebben. Dit afval wordt door een shredder omgezet in nuttig toe te passen opvulmateriaal. Dit bespaart op aanschaf van opvulmateriaal en op afvoerkosten van het afval. Het nadeel van deze methode is dat er in het kartonafval nieten kunnen zitten van afvaldozen. Deze kunnen meegaan in […]

Geshredderd karton wordt toegepast bij bedrijven die veel kartonafval hebben. Dit afval wordt door een shredder omgezet in nuttig toe te passen opvulmateriaal. Dit bespaart op aanschaf van opvulmateriaal en op afvoerkosten van het afval. Het nadeel van deze methode is dat er in het kartonafval nieten kunnen zitten van afvaldozen. Deze kunnen meegaan in de shredder en verwondingen of beschadigingen veroorzaken.

Reageer op dit artikel