artikel

Dedert Paktoe Ice-Pops: zekerheid en gemak met MotracLinde

Warehousing

Dedert Paktoe Ice-Pops: zekerheid en gemak met MotracLinde
Dedert Paktoe

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Dedert Paktoe   Leverancier/dienstverlener: MotracLinde Plaats: Horst   Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte: klein: 20 – 99 werknemers Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: Productnaam: E16   Als enige in Nederland fabriceert Dedert Paktoe Ice-Pops, ofwel opduwbare waterijsjes die je thuis invriest. Met maximaal 110.000 stuks per uur rollen ze uit de verpakkingsmachines. Het […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Dedert Paktoe   Leverancier/dienstverlener: MotracLinde
Plaats: Horst  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte: klein: 20 – 99 werknemers
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam: E16  

Als enige in Nederland fabriceert Dedert Paktoe Ice-Pops, ofwel opduwbare waterijsjes die je thuis invriest. Met maximaal 110.000 stuks per uur rollen ze uit de verpakkingsmachines. Het merendeel van deze gigantische stroom gaat naar de Nederlandse en Duitse markt. Drie jaar geleden onderging de fabriek een fikse herinrichting. Produc-tie en logistiek werden gescheiden en er kwamen nieuwe kantoren en een opslaghal bij. Om de aanpak met inrijdstellingen te verbeteren, voorzag MotracLinde een standaard E16 van zijgeleiding. Samen met diverse andere handigheidjes biedt de truck flink wat gebruikgemak.
 

Bedrijf: Dedert Paktoe in Horst

Toepassing: productiebedrijf van Ice-Pops

Type trucks: elektrische hef- en magazijntrucks

Leverancier nieuwe truck: MotracLinde uit Apeldoorn

Totale vloot: 4

Overige merken: geen

Reageer op dit artikel