artikel

Adviseur gezocht

Warehousing

Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers, is op zoek naar een innovatieadviseur voor de sector logistiek en groothandel, met specifieke kennis van de maritieme sector.

Nederland telt 240.000 MKB-bedrijven die kunnen en willen innoveren. Innovatie is belangrijk om meer werkgelegenheid, groei en winst te creëren. Om dit te bereiken heeft deze groep MKB-ondernemers behoefte aan een vertrouwenspersoon, een gids, een coach, klankbord of een katalysator die de weg weet in innovatieland. De weg tussen bedrijf, kennisinstellingen en andere partijen.

 

Geïnspireerd geraakt door de innovatieverhalen van de logistieke ondernemers die elke drie weken in het blad Logistiek verschijnen? Syntens is op zoek naar een innovatieadviseur voor de sector logistiek en groothandel. Kijk op www.werkenbijsyntens.nl voor meer informatie over openstaande vacatures, functie-eisen en arbeidsvoorwaarden.

Reageer op dit artikel