artikel

Heinhuis Recycling kiest voor relatie

Warehousing

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Heinhuis Recycling   Leverancier/dienstverlener: Yale Nederland Plaats: Eibergen   Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: Productnaam: Yale   De meer dan uitstekende contacten met de vertegenwoordiger gaven voor Heinhuis Recycling de doorslag om de kiezen voor Wynmalen Yale. Het goede vertrouwen, de altijd correcte afhandeling en nagekomen […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Heinhuis Recycling   Leverancier/dienstverlener: Yale Nederland
Plaats: Eibergen  
Branche: automotive, machine- & apparatenbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam: Yale  

De meer dan uitstekende contacten met de vertegenwoordiger gaven voor Heinhuis Recycling de doorslag om de kiezen voor Wynmalen Yale. Het goede vertrouwen, de altijd correcte afhandeling en nagekomen beloften vormen samen de basis voor een succesvolle inzet van het intern transport bij de onderneming uit Eibergen. Bij de bouw van een pand koos Heinhuis voor de nieuwste 5 tonners van Yale, terwijl er nog amper een brochure beschikbaar was. Inmiddels draaien de twee stoere Yale heftrucks al enkele maanden naar volle tevredenheid. Ze zijn bovendien de eerste van dit type dat in Nederland werd afgeleverd.

Kader bij artikel:

Bedrijf: Heinhuis Recycling in Eibergen

Toepassing: recyclingbedrijf voor metalen en auto-demontage

Type trucks: 5 tons dieseltrucks

Leverancier nieuwe truck: Wynmalen Yale uit Vlaardingen

Totale vloot 2

Overige merken: geen

 

Reageer op dit artikel