nieuws

E-commerce boodschappendienst Stockon stopt

Supply chain 924

Websuper Stockon zet per direct de bezorgservice stop.  Het bedrijf dat automatisch voorraadkastjes aanvult, krijgt de financiering niet rond.

E-commerce boodschappendienst Stockon stopt

Stockon bood via een app een service aan om veelgebruikte boodschappen op regelmatige basis thuis te leveren. Op basis van de gezinssamenstelling en de orderhistorie past de app de bezorgsuggesties aan. Handmatig kunnen er wijzigingen worden aangebracht.

Het bedrijf kocht niet in, maar werkte met een commissie op de verkoopprijs en werkte vanuit een distributiecentrum in Barendrecht. A-merken en huismerkartikelen kwamen van Boni. PostNL verzorgde de e-fulfillment en de logistiek.

 

 

Mogelijke doorstart Stockon

Afgelopen dinsdag was Stockon-ceo Stephan Bosman nog een van de sprekers van een nieuw congres van Emerce en Foodlog, Digital Food. Er werd met geen woord over dit besluit gerept. De melding op Stockon.nl laat zien dat er nog wel ruimte is voor een doorstart: ‘We gaan de komende tijd bekijken of het mogelijk is om onze service opnieuw te starten, dus we houden je op de hoogte.’

Reageer op dit artikel