nieuws

E-commerce topper van weleer Create2Fit vraagt faillissement aan

Supply chain 821

De beloofde ommezwaai is uitgebleven. Create2Fit, het moederbedrijf van webwinkel Televisiewinkel.nl heeft faillissement aangevraagd.

E-commerce topper van weleer Create2Fit vraagt faillissement aan

De leiding van Create2Fit (Marc Koster en Tom Coronel) heeft het faillissement aangevraagd van hun e-commerce bedrijf Create2Fit. Diverse websites zijn niet meer bereikbaar. Create2Fit is het moederbedrijf van websites als: Televisiewinkel.nl Koffiediscounter.nl, Barbecueshop.nl, Koffiestore.nl en Sneeuwkettingen.com. De faillissementsaanvraag komt ruim 3 jaar nadat Coronel en Koster (de oorspronkelijke oprichters) het bedrijf in 2016 terug kochten van RFS Holland Holding, waar ook Wehkamp toe behoort.

Willen het anders doen

Coronel en Koster voerden een reorganisatie door en veranderde de naam plasmadiscounter in Televisiewinkel.nl dat naast online ook bestond uit een stenen winkel in Naarden. “What you see is what you get – dat klopt nu weer bij Televisiewinkel.nl. Het belangrijkste is dat dit bij ons past, dat we er goed in zijn en het leuk vinden. We willen het anders doen dan al die andere winkels”, liet Coronel in 2017 weten. De aanpassingen en onmichannel aanpak mochten kennelijk niet baten.

 

Reageer op dit artikel