nieuws

Hollander Barendrecht start e-fulfilment tak

Supply chain 1119

Hollander Barendrecht lanceert de start-up Fresh Fulfilment. Met de nieuwe e-fulfilment speler speelt de dienstverlener in op de nieuwe ontwikkelingen in food e-commerce en versretail.

Hollander Barendrecht start e-fulfilment tak

Fresh Fulfilment richt zich op logistieke dienstverlening aan klanten in (vers)retail, horeca en online. Om aan de specifieke eisen van e-commerce te voldoen, is de hele operatie ingericht op een sterk wisselend assortiment en voorbereid op eventuele groeispurten van start-up en scale-up klanten, laat de dienstverlener weten.

Ambitie Fresh Fulfilment

Fresh Fulfilment wordt een zelfstandige zusteronderneming van Hollander Barendrecht. Stein van Est, directeur van Fresh Fulfilment: “We zien twee belangrijke trends in verslogistiek: de ambitie om producten steeds verser bij de eindgebruiker te krijgen en de groei van de online foodmarkt. Opkomende én gevestigde retailers zoeken naar nieuwe oplossingen in de versketen. Fresh Fulfilment beheerst de gehele keten – van opslag en voorraadbeheer tot distributie, kwaliteitscontrole en transport.”

 

 

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten


E-fulfilment. Wie zijn de spelers, waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.

Zo staat het ervoor >>>

 

 

Inmiddels verzorgt Fresh Fulfilment de complete verslogistiek van haar eerste e-commerce klant: Stockon. Stockon is een boodschappendienst van PostNL dat veelgekozen boodschappen thuis aflevert.

Reageer op dit artikel