nieuws

Tien jaar Dinalog – dit zijn de projecten

Supply chain 1209

Tien jaar Dinalog. Wat is er bereikt qua innovatie in de logistieke sector? Welke projecten zijn er opgezet? Bekijk de resultaten in een interactief dashboard.

Tien jaar Dinalog – dit zijn de projecten

Er is veel publiek-private samenwerking geweest; meer dan 600 bedrijven en bedrijfsorganisaties. Meer dan 80 kennisinstituten werkten samen in projecten waar Dinalog bij betrokken was. Willem Heeren, bestuursvoorzitter TTI Dinalog/ TKI Dinalog sinds 2008, stelt Willem Heeren, bestuursvoorzitter TTI Dinalog/ TKI Dinalog sinds 2008. In ruim 25 R&D projecten en 11 Demonstatieprojecten in TTI Dinalog werkten zij samen aan nieuwe kennis. Dinalog participeerde ook over de grens om de Nederlandse belangen te dienen en de kennis te voeden.

Klik hieronder op het interactieve dashboard

 

tki-projecten-dashboard1

 

 

De kennis die ontwikkeld werd is veel gedeeld; in meer dan 400 bijeenkomsten werd deze kennis gedeeld met projectpartners buiten deze projecten. Zodat de sector er baat bij heeft. Er werden nieuwe communities opgestart waarin deze kennis verder ontwikkeld en gedeeld wordt, zoals de Supply Chain Finance Community. En ook in het Service Logistics Forum heeft innovatie nu structureel een plek gevonden. Ook werden meer dan 25 jonge startende bedrijven ondersteund met het logistieke netwerk voor hun verdere groei en meer dan 50 bedrijven maakten gebruik van MKB middelen om te profiteren van innovatieve kennis.

 

 

Dinalog-tki-projecten

 

En door Human Capital activiteiten vindt die kennis zijn weg naar het onderwijs en praktijkgerichte onderzoek; naar logistieke supply chain professionals (post-experience), maar ook naar studenten en docenten. Heeren: “Wij hebben met Dinalog een heel mooi programma lopen waar heel veel belangstelling voor is en waar we heel veel mooie projecten hebben weggezet.”

 

Lees het complete online magazine over tien jaar Dinalog.

 

Reageer op dit artikel