nieuws

AT&T en Honeywell bundelen krachten

Supply chain 2209

AT&T en Honeywell bundelen krachten

AT&T en Honeywell gaan samenwerken om Internet of Things (IoT)-technologie te leveren aan vliegtuigen en vrachtoplossingen wereldwijd.

AT&T’s wereldwijde connectiviteit- en IoT-oplossingen in combinatie met Honeywell’s technologische aanbod moeten bedrijven helpen beslissingen te nemen en problemen sneller op te lossen, verbeteren de betrouwbaarheid en verhogen de operationele efficiëntie.

AT&T’s IoT-oplossingen verbinden de volgende diensten:

Connected Freight – Deze schaalbare IoT-oplossing volgt en monitort kritieke zendingen tijdens transport. Sensortags op goederen, pallets of individuele pakketten bieden locatie-informatie, maar meten ook schokken en kantelen, vochtigheid, temperatuur en drukveranderingen. Logistieke bedrijven hebben toegang tot een dashboard met statusmeldingen om snel te kunnen reageren op incidenten die optreden tijdens verzending zodat schade of verlies wordt voorkomen.

 

Lees ook
DHL test Internet of Things in distributiecentrum
Logistiek 4.0: Bent u er klaar voor?

Connected Aircraft – Het wereldwijde AT&T-netwerk verbindt vliegtuigen terwijl ze zich op de grond bevinden. GoDirect™ van Honeywell biedt vliegmaatschappijen, vliegtuigpersoneel en onderhoudsteams essentiële informatie om hun diensten en netwerk te beheren. Dit verbetert het vloot beheer, vliegveiligheid, passagiersbeleving, onderhoud, vluchtactiviteiten, doorlooptijd en kosten van vliegtuigen.

Reageer op dit artikel