nieuws

Manhattan introduceert 1e omnichannel SaaS platform

Supply chain 1446

Manhattan introduceert 1e omnichannel SaaS platform

Manhattan Associates heeft Manhattan Active Omni Solution gelanceerd. Dit is een omnichannel-as-a-service platform voor bedrijven die snel moeten reageren op de veranderende eisen van de e-commerce klant.

Manhattan is volgens eigen zeggen de eerste die ordermanagement en store fulfilment applicaties samenbrengt op één platform dat cloud native, versionless en volledig uitbreidbaar is.

Brian Kinsella, vice president, product management, Manhattan Associates: “Ons nieuwe platform maakt het voor klanten mogelijk om up-to-date te blijven met de meest recente mogelijkheden, terwijl ze volledig flexibel blijven om hun eigen verbeteringen aan te brengen.”

E-fulfilment

Het Manhattan Active Omni platform bevat ook de introductie van Manhattan’s Adaptive Network Fulfilment (ANF), ontwikkeld om de klantwinstgevendheid bij iedere online bestelling te optimaliseren. Operationele kosten zoals pakketkosten en fulfilmentuitgaven kunnen worden gekoppeld aan operationele data zoals historische fulfilmentratio’s van winkels. ANF ontwikkelt uit  meerdere factoren een bestaand fulfilmentplan voor elke bestelling. Daarnaast houdt ANF rekening met de verkoopprijs, verkoop en afprijzingen om de maximale marge van de eigen voorraad te waarborgen.

Nieuw onderdeel is een geïntegreerde oplossing voor winkelmedewerkers: Manhattan Active Store. Deze oplossing combineert Manhattan’s Point of Scale, Clienteling, Store Fulfilment en Store Inventory mogelijkheden met een, responsieve gebruikersinterface. Deze interface werkt hetzelfde op Windows, Android en iOS systemen en op alle touchscreen en mobiele apparaten.

Reageer op dit artikel