nieuws

Manhattan boekt recordcijfers in 2016

Supply chain 1237

2016 was opnieuw een succesvol jaar voor Manhattan Associates. De leverancier van supply chain commerce oplossingen boekte voor het vijfde opeenvolgende jaar een recordomzet. De operationele winst steeg van 161 in 2015 naar 191 miljoen dollar vorig jaar.

Manhattan boekt recordcijfers in 2016

Dat blijkt uit de jaarcijfers 2016 die het wereldconcern vorige week presenteerde. Manhattan Associates boekte in 2016 een totaal omzet van 605 miljoen dollar; dat is een stijging van 9% ten opzichte van een jaar eerder. De winst per aandeel steeg met 23%.

Topman Edie Capel schrijft de goede cijfers onder meer toe aan een sterk tweede half jaar op het gebied van licenties en een solide vraag naar omnichannel en distributie management oplossingen. Ook roemde hij het serviceniveau van zijn medewerkers.

De ‘gezonde mix’ is volgens de ceo de belangrijkste reden van de goede cijfers. Die mix bestaat uit: warehouse management platforms, transformatie en omnichannel initiatieven; zowel in de Verenigde Staten en internationale markten.

Reageer op dit artikel