nieuws

Limis komt met kruising tussen ERP en planningssoftware

Supply chain 1469

Limis komt met kruising tussen ERP en planningssoftware

Limis erPlanner zo heet het nieuwe softwarepakket van Limis. De erPlanner is een combinatie tussen planningssoftware (APS) en ERP.

Deze bedrijfssoftware heeft het beste van ERP en APS (Advanced Planning & Scheduling) gecombineerd in één nieuw pakket, aldus Limis.  Met de planning als kloppend hart en daarnaast alle primaire bedrijfsprocessen vertegenwoordigd wordt tegemoet gekomen aan de behoefte aan een totaalpakket.

Stroomlijnen orders en planning

Limis erPlanner centraliseert bedrijfsinformatie en heeft korte lijnen met alle afdelingen binnen het bedrijf: verkoop, werkvoorbereiding, inkoop, planning, productie, financieel en management. Met deze software voor de complete productieflow kunnen orders en planning worden gestroomlijnd, geïnformeerd en, flexibel worden ingesprongen op wijzigingen. Managementrapportages voorzien de gebruiker van inzicht om te sturen. Een apart ERP pakket is hiermee overbodig.

 

Reageer op dit artikel