nieuws

Amazon verdrievoudigt aantal afhaalpunten Benelux

Supply chain

Amazon verdrievoudigt aantal afhaalpunten Benelux

Amazon gaat het aantal afhaalpunten in België, Nederland en Luxemburg met meer dan 1500 nieuwe locaties uitbreiden. Het totaal komt daarmee op 2300.

De webwinkel gaat daarbij gebruik maken van de afhaalservice van DPD Pickup. Het partnerschap tussen Amazon en DPD beslaat 750 winkels in Nederland, 725 in België en 25 in Luxemburg, meldt Emerce. Door de uitbreiding verdrievoudigd de e-commerce reus zijn aantal afhaalpunten in de Benelux.

De afhaalpunten van DPD variëren van krantenwinkels tot supermarkten. Of de uitbreiding in Nederland ook betekent dat het beschikbare assortiment wordt vergroot, is onbekend. Op dit moment levert Aamazon alleen (digitale) boeken in ons land.

Reageer op dit artikel