nieuws

Bavaria pakt brouwerijlogistiek aan

Supply chain

Bavaria pakt brouwerijlogistiek aan

Bavaria maakt een volgende stap in het verbeteren van de logistieke keten. De bierbrouwer brengt de planning van de distributie- en serviceprocessen onder in één systeem.

Om het productieproces en de kwaliteit van de logistieke keten te verbeteren, gaat Bavaria in zee met Ortec.  “Dat wat wij graag willen, doet Ortec al succesvol voor branchegenoten”, verklaart Marco van den Herik, Hoofd Logistiek Horeca bij Bavaria. De brouwer wil de routes en planning voor distributie, onderhouds- en servicewerkzaamheden optimaliseren.

Real time planning Bavaria

Met Ortec Service Planningis kan Bavaria met één systeem verschillende planprocessen optimaliseren zoals: de distributie, service, onderhoud en events plannen. De software is mobiel ondersteund zodat het bedrijf met real time informatie de planning en routes kan aanpassen. Het systeem wordt momenteel geïmplementeerd.

AGV en voice

Het bedrijf werkt hard aan het verbeteren van zijn logistiek. Vorig jaar werd de interen logistiek aangepakt. Bavaria is overgestapt op AGV’s. Daarnaast is het warehouse uitgerust met een voice picking systeem.

Reageer op dit artikel