nieuws

Bolletje kiest voor ‘zelfstandige’ erp-oplossing

Supply chain

Bolletje verbetert haar bedrijfsprocessen dooor de implementatie van een nieuwe erp systeem.  Bolletje gaat gebruik maken van Microsoft Dynamics AX 2012.

Bolletje kiest voor ‘zelfstandige’ erp-oplossing

De hamvraag voor de beschuitbakker was: verdergaan met Microsoft Dynamics NAV of met Dynamics AX? Bolletje heeft voor AX gekozen. Marco Rodenburg, CFO van Bolletje: “Uiteindelijk overtuigden Microsoft Dynamics AX for Food en de partner Edan Business Solutions ons het meeste. Dynamics AX for Food is een standaard ERP-systeem, in tegenstelling tot de Food-oplossingen op NAV. Dat was voor ons cruciaal. We wilden absoluut een ERP-oplossing waarvan we zelfstandig ‘ownership’ konden nemen, en die ons niet afhankelijk maakte van één welbepaalde leverancier.”

Efficiencyslag

Bolletje is al sinds de jaren 80 geautomatiseerd aan de hand van een eigen ontwikkeld maatwerksysteem genaamd BLIS. “We hadden behoefte aan een systeem dat efficiënter werken over alle afdelingen heen kon faciliteren, gekoppeld aan een meer procesgerichte aanpak.”

 

 

Reageer op dit artikel