nieuws

Infor en Ciber richten zich op Europa

Supply chain

Infor en Ciber richten zich op Europa

Bedrijfssoftwareleverancier Infor en IT-bedrijf Ciber breiden hun samenwerking uit. Na partnership in Noord-Amerika komt daar nu Europa bij.

Hierdoor zullen de bedrijven nu ook implementatie-, integratie- en upgrade-diensten gaan leveren aan klanten op het oude continent. Door kennis en middelen te verstrekken die specifiek zijn voor deze regio, menen Infor en Ciber hun klanten beter te kunnen helpen bij het verbeteren van hun applicaties.

Upgraden

In Europa zal Ciber specifiek werken met Infor M3 en de Infor Lawson suite, die branchespecifieke applicaties bevatten voor financieel, human resource en supply chain management. Als onderdeel van de alliantie zal Ciber samenwerken met Infor Consulting Services, om  klanten te upgraden naar de nieuwste Infor-releases met de nieuwste functionaliteiten.

Reageer op dit artikel