nieuws

Logistiek Manager Bart Beeks (Ceva) is dagvoorzitter

Supply chain

Logistiek Manager Bart Beeks (Ceva) is dagvoorzitter

De huidige Logistiek Manager van het Jaar Bart Beeks van Ceva Logistics is woensdag de dagvoorzitter tijdens de verkiezing van de logistieke webshop. Hij kent het klappen van de zweep.

Bart Beeks is op dit moment Senior Vice President Operational Excellence Contract Logistics Europe en was tot voor kort Vice President Operations Contract Logistics Nederland. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de Contract Logistics Operaties van Ceva Logistics in Nederland en verantwoordelijk voor het project Tulp, het outsourcingsproject voor Microsoft op basis waarvan hij in maart 2014 verkozen is tot Logistiek Manager van het Jaar. Later op de finaledag van de verkiezing Logistieke Webshop van het Jaar zal zijn collega Roel Megens in een parallelsessie het project nog een keer nader toelichten en het accent leggen op het flexibel inhuren van medewerkers.

Opstarten in tien weken tijd

Eerder dit jaar was er al een rondleiding voor leden van de VLM in de Veca-vestiging in Venray. Het thema van het bedrijfsbezoek aan het EMEA Distribution Centre van Ceva Logistics was ‘Een complexe start up intien weken’. Want in slechts tien weken startte een team van bijna 100 mensen de multichannel operatie op. Ceva verzorgt vanuit het dc in Venray (ruim 45.000 vierkante meter) de Europese distributie voor deze klant. Tijdens het bezoek werd uitgebreid ingegaan op het proces. Ook kregen de leden een rondleiding door het distributiecentrum van de logistiek dienstverlener.

Reageer op dit artikel